ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε προνομιακή θέση, σε απόσταση λίγων μόλις βημάτων από την παραλία του Μαυροβουνίου, στο Γύθειο Λακωνίας.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ
Η παραλία του Μαυροβουνίου είναι μία τεράστια αμμουδιά, με μήκος μεγαλύτερο από τέσσερα χιλιόμετρα, βραβευμένη με γαλάζια σημαία για την καθαριότητά της. Είναι περιοχή ωοτοκίας της χελώνας Καρέτα καρέτα και το καλοκαίρι υπάρχουν φωλιές κατά μήκος της ακτής.

Στην παραλία, λειτουργούν ταβέρνες και καφετέριες (κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο) σε απόσταση περίπου 700 μέτρων από το ξενοδοχείο και σούπερ μάρκετ (όλο το χρόνο) σε απόσταση 500 μέτρων από το ξενοδοχείο.

Το χωριό Μαυροβούνι, απέχει περίπου 1,5 χιλιόμετρο από το Σταυρό Του Νότου. Στην πλατεία του χωριού υπάρχουν αρκετές παραδοσιακές ταβέρνες όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τους τοπικούς μεζέδες.

ΓΥΘΕΙΟ
Σε απόσταση μόλις 2,5 χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο, βρίσκεται η γραφική πόλη του Γυθείου. Το Γύθειο, αποτελεί την δεύτερη σε μέγεθος πόλη του νομού Λακωνίας ενώ ταυτόχρονα είναι η πύλη και η πρωτεύουσα της κοσμοξακουστής Μάνης.

Είναι μία εντυπωσιακή παραθαλάσσια πολιτεία, που μοιάζει να σκαρφαλώνει στους πρόποδες του Λαρύσιου όρους. Ανάμεσα στα όμορφα νεοκλασσικά σπίτια, υπάρχουν ψαροταβέρνες με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, ουζερί που προσφέρουν νόστιμο ψητό χταπόδι αλλά και αρκετές καφετέριες και μπαράκια…

Το Γύθειο είναι ουσιαστικά είναι ο κόμβος όλης της Λακωνίας, καθώς από το λιμάνι του σαλπάρουν πλοία για τα Κύθηρα και την Κρήτη.